Dumbledore

2010.11.18. 04:06

A mai rövidke bejegyzésben tiszavirág életű modell karrierem egy fényképét osztom meg veletek. A választás nem fantasztikus alkatom, sőt nem is mozgáskultúrám miatt esett rám, egyszerűen csak én voltam elég magas a ruha viseléséhez.

Nem tudom, hogy J.K. Rowling vagy Tolkien járt- e Mongóliában, de a helyi ünnepi népviseletben úgy néztem ki, mint egy Dumbledore- ba öltött Gandalf, szürke szakállal casting nélkül indulhattam volna a Roxfortba.

 Albus Percival Dumbledore 

A köpenyt egyébként a textil részleg tanulói készítették vizsgafeladat gyanánt, el is gondolkodtam, hogy rendeljek- e magamnak valamilyen nagyszerű ruhadarabot beszerzési áron, de sajnos most a végzősök ruhájának és kalapjának elkészítésével vannak elfoglalva.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolia.blog.hu/api/trackback/id/tr782456318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palucci 2010.11.22. 13:43:45

ez parádé ez a köpeny, nekem egy ilyet mindenképpen hozzál!
süti beállítások módosítása