Statisztikák

2010.11.17. 04:53

A statisztikák készítését általában valamilyen mérföldkőhöz szokták kötni, én most csupán az érdekesség kedvéért közlök pár adatot a blogról.

Rendkívül sokat és sokfelé utazó barátaimnak és persze a Google mindent látó szemének hála eddig 23 országban klikkeltek a Mongólia blogra.

 innen érkeztek látogatók

A listát természetesen Magyarország vezeti, de 14 európai állam mellett érkezett látogató a Fülöp-szigetekről, Indiából, Taiwanról, Kínából, Brazíliából és az Egyesült Államokból is.

 élen Budapest és Szeged

Általában elmondható, hogy a bejegyzések megjelenését követően többen kattintanak ide, míg a hétvégéken találtok jobb elfoglaltságot is a blog olvasásánál.

 látogatások

Az oldal három legfőbb hivatkozó webhelye a Google, a blog.hu és a lájkolásoknak hála a facebook. Köszönöm szépen!

Számomra is meglepő módon a legolvasottabb három bejegyzés a következő:

1. Jó ebédhez... (a mongol ételekről)

2. Egy nap Ulánbátorban (az egyik legelső poszt)

3. Дархан city 1

Egy átlagos látogatás pontosan két percig tart, egy látogató pedig átlagban 1,85-ször kattint az oldalra.

Természetesen a legtöbbőtök Firefox böngészőt használ, amit Windowson futtat.

 böngésző és operációs rendszer statisztika

A végére hagytam a legérdekesebb témát, a kulcsszavak és keresőkifejezések statisztikáját. Magyarul hogy akiket a google irányított az oldalra, mit is kerestek valójában, mit írtak a google keresőmezejébe. A következő kifejezésekre még számítottam:

Isten háta mögött, Buddha szeme előtt; Buddha szeme; mongólia.blog.hu; első hajvágás; mongol ételek; Góbi sivatag; önkéntesség Mongóliában; Buddha berendezés, házi oltár; Buddha képek; Buddha textil

A következő kifejezések még elfogadhatóak, de már kicsit furcsábbak:

kávé érdekességek; mongol kutyafajták; mongol-magyar közvetlen vasút; magyar étterem Mongóliában; népsűrűség; mongol ércek

Akik pedig a következő szavak begépelésével érkeztek a blogomra, nem biztos, hogy megtalálták amit kerestek:

ősszel a vadkender; alumínium olvasztás házilag; sivatag szeme; nyihaha tanya; Chinggis Khan vodka eladó; check engine jelentése; bányászott réz; birka-isten

A legmeglepőbb eredmény pedig a rengeteg oldalamon landolt keresés Kossuth Lajos és Dzsingisz Kán kapcsolatáról, valakit nagyon érdekelhet a téma…

Ilyen, vagy még ennél is részletesebb statisztikával legközelebb hazaérkezésem után fárasztalak benneteket, a blog zárását követően, addig is maradok a helyi érdekességeknél és számítok rátok ezek elolvasásában.

A bejegyzés trackback címe:

https://mongolia.blog.hu/api/trackback/id/tr592454032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildottore 2010.11.17. 07:08:33

Taiwant, a Fülöp-szigeteket, Brazíliát és az USA-t tudom hova tenni, de vajon ki nézte a blogot a többi helyről?

DrJohnson 2010.11.17. 12:11:58

Az Egyesült Királyság én vagyok. Cété.

palucci 2010.11.22. 13:38:27

a Germánia pedig gyaníthatóan én.
De ki lehet Borneóról?
süti beállítások módosítása